recenze

Christmas Space Invaders

Christmas Space Invaders

Jistě vám něco říká název hry Space Invaders. Jedná se o velice starou automatovku, ve které pálíte po vetřelcích, kteří se snaží dostat až k vám. Tak přesně tohle se bude dít i zde, jenže místo do vetřelců to budete pálit rovnou do Santa Clausů. Pojďme si tedy říci o kladech tohoto titulu...
V prvé řadě by stálo za zmínku to, že zpracování Space Invaders se objevilo již opravdu mnoho. Z těch lepší bych mohl jmenovat například Space Invaders 1.1 nebo Space Invaders (Neave). Každý z nich se od originálu trochu liší. Jeden se snaží zlepšit grafiku a zachovat totožnou hratelnost, jiný třeba zlepší obojí. Konkrétně tohle zpracování vás osloví nejen novějším grafickým zpracováním, ale zejména svou hratelností a výbornou zvukovou stránkou.

Nejprve k té hratelnosti. Zatímco se nad vámi prohání parta Santů a vy se do nich trefujete, vypadne vám z některého z nich občas nějaký ten dárek. Většinou to bývá zrychlení střelby, které se zde vážně hodí. Můžete ale také natrefit na opravdovou bombu v podobě kulometu. I když vám vydrží jen chvilku, pomůže vám snížit počet Santa Clausů i o desítky. Dále se zde náhodně objevují různé věcičky, které vám ve vašem úkolu pomáhají. Když například uslyšíte znělku z Hvězdných Válek, můžete očekávat brzkou pomoc od vesmírných lodí, které zaměří jednoho z tlouštíků v červeném kabátě a zlikvidují ho. Objevuje se zde i „postavička“ pac-mana nebo sanitka. Ti mají za úkol odvést, nebo sežrat sestřeleného rudočepičáře a jsou zde jen pro zpestření celé podívané. Při vašem střílení byste si měli dát pozor kam míříte. Sem tam se totiž objeví Santa i se svými saněmi a prožene se nad všemi ostatními. Když jej sestřelíte bohatá odměna vás nemine ;). Ale zároveň si dávejte pozor, abyste nestrefili počítadlo bodů, když se tak stane, bude vám odečten jeden bod.

Ale přejděme raději ke zvukové stránce. Z té jsem byl totiž nadšen nejvíce. Takový hudební doprovod se totiž nevidí v každé freeware hře. Perfektně vykresluje akčnost hry. A to nemluvím o různých zvucích při zásazích aj. Grafika je sice průměrná, ale rozhodně vám to nebude vadit. Pokud toužíte o svátcích po nějaké lepší freeware hře, pak si rozhodně nezapomeňte stáhnout a zahrát tuto.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

KopRus | 10.02.07 v 00:24

all: Teletubies, kuk, áhoj, áhoj!! No ale mimo to... neřádí tady nějaká mánie? =)

kkkoollopp | 09.02.07 v 20:36

tynkyvinky dypsi lála poo teletubies

Petr | 09.02.07 v 20:29

ahoj výte že jsem hrál hru? takovou s panáčkem který chodil a křičel.Ahoj.

Petr | 09.02.07 v 20:24

áááááá chchchch

karbenatek | 09.02.07 v 20:22

odnesly mi gauč nedáte mi něakej? proosím jen za 2000Kč i postel tu za 1000Kč.děkuji doneste to na jeremenkova16 Olomouc na konečný M.Jelínek 3.patro naschledanou.


galerie

Christmas Space Invaders Christmas Space Invaders Christmas Space Invaders

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce