recenze

BooM (Bomberman meets Doom)

BooM (Bomberman meets Doom)

Co se stane, když se legendární Doom potká s neméně legendárním Bombermanem? No přece vznikne něco jako BooM. Pokud vás zajímá, jak tato spojení může v reálu fungovat, pak se neváhejte podívat do dnešní recenze.
Předpokládám, že o Doomovi slyšel každý. Vždyť společně s Wolfensteinem 3D to je hra, která prakticky položila pevné základy dnešním 3D akčním střílečkám. Bomberman pak byla pořádná řezba, ovšem zcela jiného ražení. Co ale když oba typy her naroubujeme dohromady?

O to se pokusil i jistý Wickedaxe666, který možná ani zpočátku nedoufal, že může vzniknout tak zábavné a hratelné dílko. Na multiplayer a pořádný příběh ale dnes zapomeňte. Vše je děláno tak, abyste byli co nejrychleji vtaženi do víru dění a mohli prověřit své schopnosti. Základ je stejný jako u Bombermana. Ovládáte sympatickou postavičku a na mapě připomínající bludiště vidíte několik nepřátel. Abyste vyhráli, měli byste zničit vše živé, ještě než uplyne časový limit. Takže pokládejte bomby a .... pak už nastupuje Doom. Budete-li pozorní, můžete jeho rysy spatřit už v hlavní postavě. Jde totiž o známého mariňáka. Nepřátelé vám jistě budou také povědomí. Další prvky poznáte například tak, že se postavíte k nepříteli. Vyváznete-li bez zranění, budete dobří, protože oponenti na vás bez mrknutí oka mohou střílet a vy tak budete mít menší problém. Musíte být tedy velmi důrazní, přesní a hlavně rychlí.

Po technické stránce nemám výhrady, hra je rychlá, akcí propletená a je hlavně zdarma. Pokud se vám při hraní vybavují vzpomínky na dřívější noci strávené u dvou výše zmíněných legend, zcela bez řečí stahujte. Vy ostatní můžete zkusit zpříjemnit nejedno odpoledne. Příjemnou zábavu.

Tato hra už není freeware, již nelze stáhnout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

kokosmen265

kokosmen265 | 08.01.15 v 19:46

hustý

david644 | 13.08.08 v 13:06

je to prodva?


galerie

BooM (Bomberman meets Doom) BooM (Bomberman meets Doom) BooM (Bomberman meets Doom) BooM (Bomberman meets Doom) BooM (Bomberman meets Doom)