recenze

Binary Land

Binary Land

Tentokrát se vám do rukou dostanou dva zamilovaní tučňáci s vcelku nahnutým osudem. Podaří se vám projít s oběma zároveň bludiště plné nejrůznějších překážek a nepřátel a tak je zachránit?
Někteří pamětníci si při pohledu na dnešní gamesku vzpomenou na prastarý originál z roku 1983 od Hudson Softu se stejným názvem. Binary Land je titulem s velmi zajímavým nápadem. Ovládáte totiž hned dvě postavy najednou. Ocitáte se v jakémsi bludišti se dvěma tučnáky. Vaším úkolem je dojít na určené místo se srdíčkem a dostat je tak k sobě. Nejedná se ale o romantickou procházku, tučňáci totiž mají na cestě spoustu nepřátel jako jsou třeba pavouci a jejich zákeřné pavučinky, oheň a další zákeřnosti. Použít můžete jakýsi sprej, s nímž je lze na blízko zneškodnit. Ovládání obou postav najednou je prohozené a tak často způsobí mnoho komických situací. Jedná se ale o skvělou zábavu. Připočtěme lehce nadprůměrné zpracování s pohodovými hudebními melodiemi, editor levelů a nezbývá než stahovat. Přeci byste nebránili lásce dvou roztomilých tučňáčků?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

tommyas | 19.10.08 v 11:30

Při stahování této hry mi Avast hlásí že našel trojana. Už jsem tuto hru jednou stahoval a nenahlásil nic. Ptám se tedy, jde o planný poplach a nebo v této hře je skutečně trojan?

cartman | 30.04.07 v 19:27

pecka toto som hral este ako original kedysi velmi davno


galerie