recenze

Racing Duel

Racing Duel

Vstupte do světa rychlých aut, pouličních závodů, tuningu a duelů jeden na jednoho. Jak se dokážete probíjet tabulkou a popasovat se soupeři? Webovka Racing Duel se právě rozjíždí ve vašem prohlížeči.
Stáváte se automobilovým závodníkem, který si musí vydobýt místo na předních příčkách mezi ostatními. K tomu vám dopomůže nadupané auto, spousta vítězství a mastný příjem od sponzorů a od poražených soupeřů.

V první řadě se musíte zaregistrovat, přičemž tato procedura obnáší zadání e-mailu, hesla a vymyšlení nějakého toho cool závodního jména. Pak už je vám svět Racing Duel k dispozici.

Rámcově se jedná o webovou hru z oblasti, jak já říkám, klikací virtuální kariéry. Máte tu určitou zásobárnu energie, kterou spotřebováváte na plnění úkolů logicky uložených pod záložkou „Úkoly“. V této sekci jsou zadání rozložena do tří podoblastí a další se vám odemykají po dosažení kýženého levelu. Také nové úkoly se vám zpřístupní vždy při poskoku na vyšší úroveň, což na jednu stranu působí jako jistý motivační faktor, na té druhé budete čekat na nové výzvy. Naštěstí je tu další poměrně bohatá část nákupů a závodů proti ostatním uživatelům.

Stejně jako ostatní uživatelé máte určitou pozici v žebříčku a v sekci s duely s nimi můžete poměřit síly. Vaše řidičské schopnosti jsou určeny třemi atributy (rychlost, zrychlení, ovládání) a váš soupeř by měl být tak nějak přibližně stejný, nejlépe horší než vy. Závod pak probíhá automaticky a vy se dozvíte jen výsledek, dění nejde jakkoli ovlivnit. Přídané zkušenosti a peníze se budou hodit. Kromě závodění proti jednotlivcům jsou zde i závody proti více jezdcům vždy v určitý čas, do kterých se musíte přihlásit.
Nechybí ani systém „guild“, takže se sdružujte a bojujte společně o nejvyšší příčky.

Za plnění úkolů a vítězství v závodech získáváte nejen zkušenosti, ale i peníze. Ty zpravidla uplatníte na upgrade vašeho jezdce, na nákup aut a dalších vylepšení, výbavy a zázemí. To všechno vylepšuje vaše vozidlo do bojů o vyšší příčky. Tok peněz zprostředkují i sponzoři, a že bude ve střední fázi hraní už dost draho.
Premium sekce je sekce placená, ale i neplatící hráč si ji do jisté míry užije. Za potvrzení e-mailu dostanete kredity a také s postupem do nové skupiny jezdců (od nováčků mezi pokročilejší a profesionální jezdce) získáte volné kredity na aktivaci balíčků. Vybírat lze z velkého množství, ale asi nejlepší je koupit si něco, co vám dá více energie. Plnění úkolů za energii, i opětovné, je nejrychlejší způsob, jak se posunout vpřed.

Celkové shrnutí je takové, že hra ničím nepřekvapí ani nevybočuje. Racing Duel je identickým klonem webovky Tennis Duel. Takže koho bavil tento titul, může se těšit i z „RDčka“, pouze v jiné tematice.


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

JYupWMLW

JYupWMLW | 08.04.24 v 03:59

1

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:27

text příspěvku

Laugher

Laugher | 27.07.17 v 22:57

Auta

ccc | 25.08.13 v 23:24

predam konto na racing duel s 260 kreditmi a 34. levelom na serveri S1 CZ. colorko@azet.sk

Braien Spilner | 27.06.13 v 09:29

serusss


galerie

Racing Duel Racing Duel Racing Duel Racing Duel Racing Duel Racing Duel Racing Duel Racing Duel Racing Duel Racing Duel