recenze

Mind's Eye

Mind's Eye

Probuzení v blázinci a ve svěrací kazajce rozhodně nepatří mezi nejpříjemnější prožitky, které se v rámci zdravotnictví dají absolvovat. Otázkou ovšem je, zda tam Noah, hrdina této adventury, není právem. Jeho zvláštní psychické stavy a fakt, že si nepamatuje nic z toho, co vedlo k jeho nezáviděníhodné situaci, nemusí být zapříčiněn jen léky, jež jsou do něho násilím dostávány.
Otázek je vskutku mnoho a najít odpovědi nebude jednoduché. Vaše mysl totiž s vámi moc nespolupracuje a ochranka ústavu udělá vše, aby vás zastavila ve vašem pátrání.

Někdo přeci jenom odpovědi zná. Ve vašich záchvatech se nějaká ta vzpomínka vrátí, tak se otvírá cesta k poznání. Touto cestou je doktor Mitchell. Musíte ho však najít, což ve spletitých chodbách, mezi psychicky narušenými jedinci a surovými zřízenci není právě jednoduché. S vaší postavou budete sbírat užitečné předměty, mluvit (velmi účelně) s „kolegy“, jež mají také o kolečko navíc a hlavně přemýšlet. Tedy nic co by se nevyskytovalo v každém normálním titulu tohoto žánru. Tady se také ocitnete v přímém ohrožení života a mnohokrát zemřete. Jakožto vyšinutý člověk se přeci nemůžete jen tak toulat po chodbách. Onen slastný pocit při vyřešení této nebo kterékoli jiné hádanky je, jak se říká, k nezaplacení.

Hra je velmi dobře doplněna stísněnou atmosférou, která do tohoto prostředí patří. Rovněž stavy vašeho šílenství, které vás několikrát zastihnou a tudíž jsou hratelné, povyšují tuto hru co do kvality výše než ostatní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.07.16 v 15:17

zkus youtube nebo abeceda návodů

JežeQ

JežeQ | 10.02.15 v 15:59

Hádanky bývají občas těžké !

WLIF | 11.01.09 v 12:26

Ahoj lidi. Zasekla jsem se připoutaná na lůžku a nevím jak dál...nevěděli byste někdo kde bych mohla najít návod?


galerie

Mind's Eye Mind's Eye Mind's Eye Mind's Eye