recenze

Hero Defense

Hero Defense

Svolejte k sobě mocné hrdiny, porazte zlého boha Lokiho a zachraňte svět z nekonečného chaosu. Tower Defense strategie, která vás dostane.
Nepřátelé se blíží v houfech a vy je musíte zastavit. Princip hry je takový, že před začátkem každé vlny máte možnost na vyznačené místo postavit obrannou věž. Každá věž je rekrutována hrdinou, kterého si musíte koupit. Takto vybudované věže můžete postupně upgradovat a specializovat (například na oheň nebo led). S každou postavenou věží navíc obdržíte speciální útok.
Takto vyzbrojeni přicházíte na bojovou mapu. Ano, během hry kromě kouzel nic jiného neděláte. Cíl hry je zřejmý – nikdo nesmí projít až na konec. Po každé misi postupujete dále a získáváte odměnu. Vaše hrdiny pak můžete vylepšit, nebo povolat někoho nového.
Samozřejmě dojde na souboje s bossy a démony, takže speciálními útoky a magickou energií na kouzla se vyplatí šetřit a nerozhazovat na kdejakého obyčejného skřeta.
No a tak postupujete stále dál, odemykáte nové vychytávky, mapy a prostředí. Celkově ale v člověku zůstává pocit určitého nevyužitého potenciálu. Hře určitě chybí možnost upgradu věží během hry a také jste omezení energií. Inu, zajímavý a oblíbený herní koncept je nedotažený. Potěší nejspíše především casual hráče, kteří nemají takovou potřebu do dění zasahovat. Naopak hardcore pařani TDček mohou být zklamáni.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

1Laugher

1Laugher | 16.01.18 v 12:58

Dialogy jednotlivých postav jsou nezáživné a bez nápadu

Laugher

Laugher | 22.07.15 v 14:25

Různé druhy kouzel


galerie

Hero Defense Hero Defense Hero Defense Hero Defense Hero Defense Hero Defense