recenze

Zombie Island

Zombie Island

Vytvořte si vlastní komunitu plnou zombií. Stačí jenom farmařit, sbírat suroviny, vařit, stavět, těžit a být přímo uchváceni naprosto kouzelnou grafikou a vtipnou animací. Zombie Island stoji opravdu za vyzkoušení.
Začínáte pouze s vaším nemrtvým pracantem a několika poskoky v podobě kuchařů, dřevorubce a jednoho kameníka. Postupně však máte možnost svou komunitu nechat rozrůstat a to pomocí mnoha aktivit a přátelům. Cíl hry tu není skoro žádný, prostě užít celkem svobodné cesty, jakou se budete ubírat.

Vše se však točí kolem získávání surovin a jejich přeměně na budovy a věci, které můžete prodat. Peněz zde totiž opravdu není nazbyt, a pokud chcete své území rozšířit, tak si šáhnete hodně hluboko do kapsy. Úkoly, které většinou hodně táhnou hratelnost, zde místy pokulhávají a to hned z několika důvodů. Moc jich tu není a spíše než motivačním prvkem se stávají přítěží, jelikož pro jejich splnění často potřebujete hromadu přátel nebo si dokonce šáhnout do reálné peněženky. Naštěstí na ně můžete naprosto kašlat a ubírat se vlastní cestou, na druhou stranu nedostanete opravdu královskou odměnu
.
Zajímavým prvkem je i omezení vaší populace. Pokud tedy chcete mít co nejvíce bledých spolupracovníků a urychlit poměrně pomalé tempo růstu, musíte buď klasicky platit za „mozky“ nebo pozvat kamarády, aby vám zvýšili populační limit. Budovy zde totiž reprezentují výrobny a ne baráčky, kde někdo bydlí (kór když vaši pracanti lezou ze země).

Co mně osobně ovšem na Zombie Island absolutně uchvátilo, je dokonalá grafika a animace, které vás dokážou mnohdy rozesmát. Krom naprosto perfektně použité barevné škály, to jsou detaily a bezduché výrazy zombií, které se třeba ve volné chvíli houpou na houpačkách nebo houpacích koníčcích.

Zombie Island je pro budovatelské hráče, kteří se nebojí delší hry a možnosti platit, jako stvořená. Stráví s ní určitě více jak měsíc a budou se královsky bavit. Pro ostatní uživatele Facebooku se může jednat a malou Pandořinu skříňku, ale zkusit by to měli.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

ewa | 09.08.13 v 12:54

Zdravím, prosím neporadil by mi někdo s tou šifrou?? Slunce se Z+ faraon+ dárek= pyramida s okem. Asi sem blbá ale zaboha na to nemůžu přijít. eva.mr@seznam.cz

hg | 29.01.12 v 11:53

Dobrá hra :D hraju ji asi už dva dny a začala mě faktt bavit :*


galerie

Zombie Island Zombie Island Zombie Island Zombie Island