recenze

Drag Racing: Bike Edition

Drag Racing: Bike Edition

Zúčastněte se vzrušujících závodů v dragu, zahřejte vaši převodovku a přesně řaďte vyšší rychlostní stupně. Proti soupeřům v kariéře i v on-line módech bude potřeba mít pěkně našlapanou mašinu.
A jde se závodit. Hra před vás postaví několik režimů – kariéru, rychlou jízdu, trénink a on-line mód s dalšími možnostmi – takže si máte opravdu z čeho vybírat. V kariéře cestujete z místa na místo, kde vás čekají jednotlivé závody a následující se odemknou pouze při vítězství. Za to získáváte peníze, které investujete jak do vylepšení motocyklu, tak do nákupu stroje nového. Přítomen je dokonce i o něco detailnější tuning.
Stejně zajímavý jen on-line mód. V něm můžete relativně rychle vydělat větší množství peněz, takže se nějaké dlouhé šetření nekoná.
Samotný závod je pak omezen pouze na řazení, kde rozhoduje také správný start, váš postřeh a případně efektivně použité nitro. Povedená dragová hra s motorkami.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Drag Racing: Bike Edition Drag Racing: Bike Edition Drag Racing: Bike Edition Drag Racing: Bike Edition Drag Racing: Bike Edition