recenze

Clouds & Sheep 2

Clouds & Sheep 2

Dokážete se postarat o vlastní stádečko ovcí? Plňte mise, nakupujte různá vylepšení a odemykejte stále nové možnosti pro ovčí farmu. Vysoce návykový titul, který vás jen tak nepustí. Skvělé pokračování původního titulu.
Hned na samém začátku máte veškeré dění ve vlastních rukách. Pomocí dotykového displeje musíte zajistit, aby vaše ovečky byly šťastné, produkovaly vlnu a množily se. A tak si s nimi musíte hrát, stříhat je a starat se o to, aby neměly hlad ani žízeň. Všechno souvisí se vším, takže se kromě samotných ovcí musíte soustředit také na ohradu, ve které žijí. Sázejte kytičky, stromy, vybudujte ohniště nebo kupte nějaké ty módní doplňky. Ovce se mohou také zamilovat, díky čemuž získáte nové jehňátko do ohrady.
To bychom měli ovce a co mraky? Skládáním mraků vytvoříte dešťové mraky, abyste získali vodu. Tuto činnost je nejlépe dělat v noci. Ze stromů získáváte dřevo a z ostříhaných ovcí vlnu. Všechny suroviny slouží pro další rozvoj. Speciální roli hrají také hvězdičky, takže se snažte, ať je celé stádo šťastné.
Hra možná na pohled vypadá roztomile, ale v praxi tu máme propracovaný „simulátor“ ovčí farmy.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

janice11

janice11 | 11.10.16 v 17:06

To mě neláká.

IceSoft

IceSoft | 02.10.16 v 03:16

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 10.08.16 v 09:18

jdu na to


galerie

Clouds & Sheep 2 Clouds & Sheep 2 Clouds & Sheep 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce