recenze

Duck Dynasty: Redneck Empire

Duck Dynasty: Redneck Empire

Jak to vypadá, když se tito vidláci dají do podnikání? Bude to pořádný frmol a vy musíte vybudovat všechno potřebné.
Partička venkovanů se rozhodla rozjet vlastní byznys, a to pěkně po svém. Budovatelská strategie v nevšedním prostředí.
Už jste si mohli vybudovat vlastní farmu, město, nebo dokonce celé království. Tentokrát se podíváme na čerstvý vzduch na venkově.
Princip hry se ve své podstatě nemění. Máte prázdnou lineární plochu a na tu musíte postavit vše potřebné. Základem je workshop, v němž vyrábíte zboží, a sklad. Po nashromáždění zásob pak můžete zboží prodat, za což utržíte finance na další rozvoj, tedy stavbu nových budov a upgrade. Díky tomu se roztáčí kolo dalších akcí a odemknete nové zaměstnance, stavby, produkty nebo auto na odvoz toho všeho. Stavba vždy trvá nějaký ten čas, takže je to klasický běh na dlouhou trať, dále se musíte zajímat o vaše pracanty. Ti se hodí na specifická stanoviště a čas od času si potřebují také odpočinout a nabrat síly. Také produkce, přesun a zabalení trvá určitou dobu, což už je možná trochu moc časových omezení. Ale na druhou stranu má hra určité kouzlo a neotřelou tematiku. Nic extra nového ale nečekejte.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Kalousek100

Kalousek100 | 24.06.20 v 02:33

Dobrá hra.

1Laugher

1Laugher | 07.04.18 v 23:34

Ujde

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:28

Princip hry se ve své podstatě nemění

Laugher

Laugher | 03.09.15 v 02:10

Partička venkovanů


galerie

Duck Dynasty: Redneck Empire Duck Dynasty: Redneck Empire Duck Dynasty: Redneck Empire Duck Dynasty: Redneck Empire Duck Dynasty: Redneck Empire

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce