recenze

Kitchen Scramble

Kitchen Scramble

Time-management hra, ve které budete mít plné ruce s obsluhou hladových zákazníků. Vrhněte se k plotně a dalším kuchyňským strojům a nenechte nikoho dlouho čekat.
Snem této dívky je vlastní mobilní bistro. Vydělat si nějaký ten peníz ale znamená rychlé a strategické postupy vaření. V každém kole máte za úkol vydělat minimální počet peněz potřebných pro postup dál. Za tímto účelem připravujete jídlo přesně dle přání zákazníka. A teď jak na to. Každý typ postavy přichází s jiným požadavkem a vy musíte vše co nejrychleji ukuchtit. K dispozici máte vše potřebné, a tak je nutno správně a rychle zkombinovat suroviny i postupy. Zákazníci se hromadí a jejich trpělivost klesá, proto je třeba promýšlet kdy a co hodit na pánev, do misky, mixéru, toustovače apod.
S tím souvisí široká nabídka kuchyňského vybavení, které si kupujete mezi levely, a také potravin, které budete kombinovat a vytvářet „meziprodukty“ pro hotové jídlo. Postupy se samozřejmě s rostoucím počtem receptů nedají zapamatovat, a tak je fajn, že vše uvidíte při kliknutí bubliny nad hlavou človíčka.
Obsloužit musíte nejen daný počet hostů, ale bude tu také hra na čas. Postupně odemykáte nové věci na nákup. Kmitání kolem přístrojů je velmi zábavné, nicméně bez přátel se neobejdete. K postupu do nových částí je třeba přátel, ti vám také mohou zasílat potraviny, které jsou třeba na hraní jednotlivých úrovní. Dostačující grafika a je možné, že dostanete hlad.

hrát na facebooku

V tématech:

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Laugher

Laugher | 27.12.15 v 20:25

Snem této dívky je vlastní mobilní bistro

Laugher

Laugher | 14.06.15 v 00:37

Tohle taky hraji často.


galerie

Kitchen Scramble Kitchen Scramble Kitchen Scramble Kitchen Scramble Kitchen Scramble Kitchen Scramble Kitchen Scramble