recenze

Paradise Club

Paradise Club

Na to pravé letní slunce si ještě musíme počkat a teploty také nešplhají vzhůru příliš rychle. Proto tu dnes máme novou Facebook hru Paradise Club, kde moře a teplo znamenají to stejné.
Paradise Club patří do té skupiny her, kde budujete a řídíte se pravidly základního managementu. Budujete budovy na pláži, ve vodě a také na trávě, vše je rozděleno do kategorií a i vzhledově vše odpovídá, takže se vám nic nemíchá. Po výstavbě čekáte na moment, kdy vám budovy něco vyprodukují (peníze, ovoce, zkušeností,…) a soustředíte se na úkoly, které jsou vám dány.

Právě věci a činnosti, které musíte dělat, posouvají hru dále. Jejich ignorování je sice možné, ale vezme se vám možnost rychlého zvyšování vaší úrovně a také prožívání malých příběhů. Paradise Club obsahuje 20 speciálních budov a míst, po jejichž vystavění se k vám nastěhují speciální návštěvníci. Ti vám krom jejich vlastních žádostí nabídnou i své příběhy. To celé je 90 % vaší herní náplně.

Nabídka budov a činností je svým způsobem standardní, ale to je jenom dobře, protože hra netrpí přeplácaností a jakmile vám začne docházet místo, stačí si rozšířit pozemek (přátele jsou bohužel v tomto hodně potřeba). Co se týče energie s tou to tak veselé už není. Počet energetických bodů je víceméně slušný a dobíjení je poměrně rychle, ale když si uděláte jedno kolečko sběru, co vám vaše budovy vyprodukovaly, tak vám nezbude žádná. Vyskytuje se tedy otázka, jestli to není určitá páka na hráče, aby si za energii připlatili, ale můžete se také svobodně rozhodnout, že zisky oželíte na úkor budování.

Jak už jsem naznačil výše, grafická část je na velmi, ale velmi dobré úrovní. Budovy se pěkně doplňují, nic není křiklavé a vše, po technické stránce, funguje skvěle. Dobrá hra na chladnější dny.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

aha | 05.02.14 v 18:56

Já myslela že je to hra jako život:ře budu hrát za postavičku,budu každy den snídat,obědvat,večeřet.Ale jak se ukázalo tak ne.


galerie

Paradise Club Paradise Club Paradise Club Paradise Club Paradise Club