recenze

WGT Baseball: MLB

WGT Baseball: MLB

Cesta vašeho baseballového týmu začala. Tým složený z vašich přátel má před sebou dlouho cestu plnou homerunů, směn, inningů a samozřejmě vítězství. Manažerskou činnost i dění na hřišti ovládáte vy. Zkrátka velice povedený baseball na Facebooku.
Také baseball má na Facebooku své zastoupení a s potěšením musíme kvitovat, že to je představitel více než kladný. Komplexní činnost, ale i samotné hraní zápasů vám dá dobrou porci zábavy na dlouhou dobu. O co konkrétně jde?
Váš nový tým se automaticky složí z vašich přátel a budete mít možnost ho otestovat ve třech herních módech. V první řadě je tu Homerun derby, ve kterém máte daný počet pokusů a snažíte se udělat víc bodů než soupeř. Dále hra na inningy, kdy máte tři směny na to, abyste překonali body protivníka se vším všudy – tedy obsazení met, přesné odpaly a zisk bodů. Poslední je jakási malá minisezóna, kde se dostáváte do tabulky s dalšími hráči.
Samotná podstata hry pak spočívá především v odpalech. Jedinec bez znalostí pravidel si vystačí de facto s tím, že při vaší směně jde hráč na páku, má tři možnosti strike, celkově tři outy. Čtyři bally (chyba nadhazovače při netrefení vymezeného prostoru) pak dávají volnou metu zadarmo. Ale zpátky k odpalům – máte možnost určit plochu a hráč bude pálit automaticky, nebo budete vše dělat ručně (poměrně obtížná disciplína). Předchozí hody jsou barevně vyznačeny a dá se tak spekulovat, kam příští hod půjde. Dalším strategickým herním prvkem je možnost krást mety. Tím je aktivita v této části vyčerpána. Překonáte-li skóre soupeře, vyhrajete a získáte mnohem větší odměnu než při prohře.
Pokud jde o soupeře, tak se také rekrutují z řad vašich přátel, ale také jsou vždy přítomni jedinci o téže výši levelu. Výkony hráčů na hřišti jsou závislé na jejich energii, která se doplňuje, a tréninku. Možnosti tréninku jsou poměrně široké a není lehké posoudit, co je potřeba více či méně. Toto je trochu záporem hry, i když je to zase další prvek do celkové propracovanosti titulu. Zlepšování atributů je třeba také proto, že obrannou fázi směn nehrajete vy, ale probíhá automaticky. Jinými slovy – chabý výkon a nízké atributy středopolařů způsobují, že si soupeř udělá takový náskok, který už vy nedoženete.

Postup na vyšší úrovně odemyká nové věcičky v obchodě. Jejich nákup ale vyžaduje poměrně dost šetření nebo plnění questů, což je určitě fajn aspekt, který vás drží v jakés takés bojeschopnosti s ostatními. Je potřeba říci, že hra má oficiální licenci MLB a je to znát. Pokud jde o soupisku hráčů, tak si budete moci koupit i nové hráče a soupisku upravovat, v obchodě a inventáři pak naleznete spoustu věcí, které jim můžete aplikovat a zvýšit jejich atributy.
Velmi pěkný a povedený mix manageru a hraní zápasů v baseballu.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Laugher

Laugher | 05.01.16 v 01:23

Pokud jde o soupeře, tak se také rekrutují z řad vašich přátel, ale také jsou vždy přítomni jedinci o téže výši levelu


galerie

WGT Baseball: MLB WGT Baseball: MLB WGT Baseball: MLB WGT Baseball: MLB WGT Baseball: MLB WGT Baseball: MLB WGT Baseball: MLB WGT Baseball: MLB