recenze

Naughty Kitties - Cats Battle

Naughty Kitties - Cats Battle

Kočičí planeta je v ohrožení, a tak se vydáváte na záchrannou misi, která spočívá v likvidaci všech nepřátelských vetřelců. Hra do určité míry kombinuje prvky Tower Defence strategie a endless-runneru, což je velmi zajímavý aspekt.
Hra je rozdělena na jednotlivé úrovně, v rámci nichž se snažíte zničit všechny nepřátele a dojít na konec. Za zničené nepřátele získáváte peníze na upgrade lodi a vašich bojovníků-koček.
Každá z koček má přitom unikátní bojové vlastnosti a je na vás, jak si vaši skupinu poskládáte. Kromě útočných jednotek jsou zde i opraváři a nechybí ani speciální útoky.
Kromě toho se o kočky musíte starat, vyvíjet je a krmit. Samotný průběh hry pak vypadá tak, že na vaši raketu přetahujete dotykem konkrétní kočky. Ty se vám generují ve spodní části obrazovky a musíte velmi rychle přemýšlet, jaký typ zrovna zvolit. Jak se situace vyvíjí, musíte kombinovat bojové i obranné jednotky, tvořit komba (použijete v jednu chvíli pouze jeden typ jednotek) a ve správný okamžik spustit speciální útok. Hra má jedinou chybku, kterou je herní energie. Šest kousků je poměrně málo a po pěkné porci zábavy budete muset čekat na doplnění.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Naughty Kitties - Cats Battle Naughty Kitties - Cats Battle Naughty Kitties - Cats Battle Naughty Kitties - Cats Battle

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce