recenze

Last Temple

Last Temple

Návyková puzzle gamesa, ve které budete spojovat objekty téhož druhu tak rychle, jak jen to je možné. Dokážete vyčistit celou hrací plochu?
Objevujte speciální síly, sbírejte mince a kouzelnou manu. Vaše cesta tajemným pralesem začíná. V každém kole před sebou máte hrací desku a na ní symboly různého druhu. Vašim cílem je zasáhnout každý dílek plochy, a to principem tří. Pomocí tahu myší vytváříte seskupení alespoň tří stejných objektů, aby takto označené objekty zmizely spolu s dílky pod nimi. Jakmile je celá plocha zbarvená, postupujete dále. Čím delší řetězec vytvoříte, tím více bodů získáte a kombo utěšeně roste. Aby toho nebylo málo, musíte nahrát určitý počet bodů a také máte časový limit, ve kterém musíte level dokončit.
Za odměnu pak získáváte zkušenosti a sbíráte manu. Mana slouží jako měna, za kterou aktivujete různé specialitky usnadňující hru, a daný level zkušeností vám tyto síly odemyká.
Kromě singleplayeru je k dispozici také turnaj, ve kterém se totožným principem snažíte nasbírat dostatek mincí na odemknutí chrámu.
Postupně se na hrací ploše objevují další překážky, jako jsou brouci, bariéry, zámky apod., což není sice nic nového, ale tento styl to zkrátka potřebuje.
Nevýhodou je malý počet životů, respektive systém ubývání. Život ztratíte po každé hře bez ohledu na výhru nebo prohru. Na druhou stranu intervaly nejsou tak hrozivé a při level-upu se vám automaticky obnoví, takže v kuse se dá hrát poměrně dlouho. Povedená logická zábava.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

1Laugher

1Laugher | 12.04.18 v 14:53

Povedená logická zábava

Laugher

Laugher | 07.07.16 v 13:11

Logická


galerie

Last Temple Last Temple Last Temple Last Temple Last Temple