recenze

Panda Pop

Panda Pop

Zlý opičák uvěznil malé pandičky do bublin a vy je teď musíte osvobodit. Přesně miřte a ničte co největší skupinky bublin.
Pandí mláďata jsou lapena uprostřed džungle a vy máte jen svůj mozek a omezenou zásobu bublin, abyste je všechna vysvobodili. V každém kole se musíte prokousat bublinovou hradbou různých barev, a to tak, že vystřelujete další bubliny a snažíte se vytvořit alespoň trojici téže barvy. Miřte přesně na velké skupinky nebo na speciální objekty, které vám pomohou rychleji k úspěšnému cíli. Později se přidají další překážky, jako například blokující kameny, samozřejmostí je omezený počet střel.
Titul je krásně barevný a hratelný, ale to neznamená, že by to bylo snadné. K dispozici budete mít i pár šikovných boostů, které se vyplatí extrémně šetřit. Další vychytávkou jsou lampióny, díky kterým následující bublina získá speciální vlastnost.
Celkově další povedený klon žánru. Pokud jste ale už nějakou tu řádku her hráli, budete mít pocit nejen pomalého rozjezdu, ale i toho, že tento level už jste někdy předtím hráli.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

1Laugher

1Laugher | 17.04.18 v 18:28

Velmi pohodová a zábavná

Marta | 06.09.17 v 10:01

Při hře se mi Panda nezstále vrací na ikonku, čilí mně vypadne celá hra, čím to je?

Laugher

Laugher | 13.12.15 v 23:00

Titul je krásně barevný a hratelný


galerie

Panda Pop Panda Pop Panda Pop Panda Pop

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce