recenze

Tower Story

Tower Story

Dávejte k sobě kostičky stejné barvy a skvěle se bavte s partičkou křečků v této návykové odklikávačce.
Tak hojně používaný herní mechanismus má dalšího neméně kvalitního představitele. Pomocnou ruku vám podají a vašimi průvodci po světě plném barevných kostiček vám budou křečci.
A o co že se konkrétně jedná? Na hrací ploše máte kostičky různé barvy a není nic jednoduššího než si najít co největší skupinku a jedním kliknutím ji odstranit. Tato skupina musí mít alespoň tři objekty. Čím početnější kus odstraníte, tím více bodů získáte a jste blíže k postupu do dalšího levelu. Jak jednoduché a nudné by to ale bylo, kdyby se na desce nezačaly hojně vyskytovat blokující bedny, destičky, které musíte odstranit, a to všechno s omezeným počtem tahů.
Nad relaxačním klikáním získává převahu nutnost myslet, tahy si rozmýšlet a správně využívat padající power-upy. Postupem do vyšších kol odemykáte nové bonusy, které si lze zakoupit. Životy ztrácíte pouze v případě neúspěchu, a pokud nechcete čekat na automatické doplnění, je tu možnost dostat život od vašich přátel. Hráčská základna kolem půl milionu je poměrně slušné číslo. Je vidět, že ačkoli je herní princip tuctovou záležitostí, tak je stále velmi oblíbený a návykový. Jste-li casual hráči tohoto žánru, je to přesně to, co byste očekávali a hledali.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Laugher

Laugher | 05.09.15 v 00:40

Nad relaxačním klikáním získává převahu nutnost myslet


galerie

Tower Story Tower Story Tower Story Tower Story Tower Story

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce