recenze

Bubble Bee Bear

Bubble Bee Bear

Povedená střílečka bublin, tentokrát s medvídkem v hlavní roli. Zlikvidujte bublinky různých barev a postupte do dalších levelů. Každý nový svět je také nová výzva.
Další variace na klasického Bubble Shootera. Tentokrát budete mířit dělo a sestřelovat bubliny s medvídkem. Princip zůstává stále stejný. Z děla, které je umístěno vespodu hrací plochy, vystřelujete bubliny různých barev a snažíte se vytvořit skupinku alespoň tří bublin stejné barvy. Bubliny postupně mizí a vy musíte nahrát nejen dostatek bodů, ale také strhnout bublinovou stěnu na samém vrcholu. Dvojici bublin v děle můžete přehazovat pomocí mezerníku, ale také musíte myslet. Počet bublinového střeliva je omezen a je třeba mířit s rozmyslem a tam, kde to má smysl.
S postupem do dalších světů přibývají nové překážky, a tak se dočkáte třeba kamenných bariér nebo jakéhosi požírajícího břečťanu, který neúspěšně vystřelenou kuličku pohltí a vám se tak situace nepříjemně zkomplikuje. Jako motivační systém fungují různé power-upy, které si odemknete postupem ve hře a nakupujete je za nasbírané mince. Inu, nic nového pod sluncem, ale fanoušci tohoto žánru mají dalšího zabijáka času.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 10:22

text příspěvku

Drticka

Drticka | 04.04.20 v 20:17

dobrá hra

1Laugher

1Laugher | 14.01.18 v 18:25

Graficky Bubble Bee Bear je velmi roztomilý

Laugher

Laugher | 01.09.15 v 23:26

Povedená střílečka


galerie

Bubble Bee Bear Bubble Bee Bear Bubble Bee Bear Bubble Bee Bear