recenze

Cow Evolution

Cow Evolution

Krávy už to v ohradě nebaví, a tak se začínají množit a hlavně vyvíjet. Ovládnou nakonec celý svět? V principu velice jednoduchá hra, která si vás získá svými možnostmi objevování. Jako „chovatel krav“ se rozhodně nebudete nudit.
Začínáte v malé ohrádce s několika telátky. Jejich spojením pak vytvoříte dospělou krávu a vzájemnou kombinací krav stejné úrovně vznikají stále vyšší celky. No a o tom to vlastně celé je. Tímto způsobem odemykáte nové evoluční stupně. A že to budou opravdu bizarní kousky. Každý kus produkuje peníze a čím vyššího levelu dosáhnete, tím více peněz vyděláte. Za peníze pak nakupujete další krávy a nějaké ty bonusy.
Na hře je nejlepší to, kam až to můžete dotáhnout. Ohrádka bude samozřejmě za chvíli malá, a tak se „zmutované“ krávy začnou přesouvat na širokou pláň, do světa, dokonce do vesmíru. Hře se nemusíte nějak výrazněji věnovat, peníze se sbírají, i když máte hru vypnutou, ale díky své jednoduchosti je vysoce návyková. Klikáním navíc můžete získat další peníze. Pěkná casual záležitost na oddech.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

matyas | 07.07.15 v 12:52

hra se stáhla...

Laugher

Laugher | 16.06.15 v 01:06

Farmářská hra.


galerie

Cow Evolution Cow Evolution Cow Evolution Cow Evolution

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce