recenze

Disney Animal Kingdom

Disney Animal Kingdom

Stáváte se členy expedice, která se stará o divoká zvířata, přírodu a plníte při tom různé příběhové mise. I do takového dobrodružství se dá zabalit hledání objektů a budování vašeho vlastního zvířecího království.
Tímto kouskem se můj názor na „hidden object“ hry nezmění, ale na druhé straně se musí ocenit, jakým způsobem je titul zpracován a celkově propojen.
Velkou část této hry představuje hledání objektů. Podle příběhové linie postupně procházíte různé scenérie a hledáte na nich níže uvedené objekty. Plocha je samozřejmě poměrně nepřehledná a při opakovaném hraní se sorta předmětů obměňuje. Tato složka vás stojí energii a nechybí ani pár vychytávek. Kromě nápovědy, která vám automaticky vyhledá nějaký předmět, si další věci odemknete dosažením určitého levelu, byť tyto další výhody jsou notně omezené, což je škoda. Dalším hintem je obrázek zvířat, kterého hledáte, takže to zase tak frustrující a zdlouhavé není. Musíte však být fanouškem tohoto casual stylu.
Druhou, a do jisté míry propojující složkou, je vaše vlastní království. Hrou a příběhem vás provázejí všelijaké postavy, přičemž plněním jejich úkolů získáváte opět peníze a zkušenosti. Za finance si vylepšujete a stavíte váš plácek. Rozmanité druhy zvířat a dekorací vám také dávají jakési „travel body“, s nimiž odemykáte scenérie v oblasti hledání předmětů.
Celé je to navíc zabaleno do hezké Disney grafiky, takže kde by mohl být problém? Expanze území není tak hrozná. Potřebujete sice povolenky od přátel, ale do začátku a během hraní se nějaké najdou. Problémy mám s expanzí staveb. Vaše říše nabírá na objemu, ale k tomu bude potřeba velké množství všelijakých předmětů, o které musíte požádat přátele, a to poměrně brzy po startu hry. Na jeden čas jsem se dokonce naprosto zasekl, protože jsem neměl šanci splnit jakoukoli misi a posunout se dál. Osobně mám i problém s hledáním předmětů. Hrací plocha je mega přeplácaná, ale to vnímám jako účel. Nějaká zvětšující lupa (hned od začátku a zadarmo) by se hodila.

Hráčů má tento titul dost, takže pokud jste fandové „Hidden Object Games“, máte haldu přátel nebo vám nevadí přijímat nové cizí hráče, budete se bavit.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Laugher

Laugher | 06.09.17 v 23:45

Nejlepší


galerie

Disney Animal Kingdom Disney Animal Kingdom Disney Animal Kingdom Disney Animal Kingdom Disney Animal Kingdom Disney Animal Kingdom Disney Animal Kingdom Disney Animal Kingdom