recenze

Diamond Duel

Diamond Duel

Multiplayerová match-3 hra, ve které vyzvete vaše kamarády nebo hráče z celého světa. Ukažte vaše schopnosti v rámci časově omezených turnajů.
Princip hry je nesmírně jednoduchý. Z kostek, které máte na hrací ploše, odklikáváte minimálně trojice stejné barvy. Čím více, tím lépe. A když to bude ještě pěkně rychle, máte ty nejlepší předpoklady k vítězství. Každý duel je omezen časovým limitem, tak se snažte po celou dobu.
S každým rychlým kliknutím naplňujete ukazatel, po jehož naplnění máte po omezenou dobu speciální boost, během něhož se další body jenom hrnou. O to samé se ovšem snaží váš soupeř.
Na konci vyhrává lepší skóre a ten lepší také sebere sázku v podobě herních peněz, jejichž celková suma určuje vaše místo v turnajové tabulce. Výši sázky si určujete sami podle dosaženého levelu. Omezeni jste však počtem her, který je dán energií.
Povedený logický rychlík. Jen je škoda, že není více využit potenciál herní měny. Za peníze si koupíte nové herní rozhraní (místo čtverečků budou na ploše třeba bubliny), ale to je trochu málo. Také energie by mohlo být více. Takto si zahrajete pár her a budete muset čekat na doplnění.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Laugher

Laugher | 13.12.15 v 23:11

Multiplayerová match-3 hra


galerie

Diamond Duel Diamond Duel Diamond Duel

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce