recenze

Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter

Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter

Sci-fi střílečka z pohledu první osoby, ve které budete kosit jednoho nepřítele za druhým a snažit se o záchranu lidstva.
V této akční střílečce se kulky rozhodně nepočítají a jediné, na čem záleží, jsou počty mrtvých a to, zda po konci časového limitu zůstanete stát na nohách. V každém levelu se na vás řítí zástupy nepřátel a vy je pěknou řádkou zbraní likvidujete (pokud možno zásahem do hlavy). Za to získáváte zkušenosti, peníze a také plníte questy. Za peníze nakupujete nové zbraně, životy, brnění a také kyslík, který vám navyšuje časový limit ve hře, Zní to možná divně, ale čím déle budete vystaveni tlaku „kybernepřátel“, tím více zkušeností získáte a rychleji odemknete další kapitoly příběhu. Motivace tedy slušná. Ve hře se pohybujete automaticky, takže jde jenom o střelbu. To může někomu vadit, ale hra vás dostane příběhem, grafikou i questy. Parádní akční relaxačka.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

hajzlos

hajzlos | 21.07.15 v 14:52

parádníá grafika

timatom123 youtober | 07.11.14 v 21:56

neviem ako sa to stahuje ale možno je tam virus ale snad nie ale pre istotu to nestiahnem


galerie

Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce