recenze

Rainbow Rush

Rainbow Rush

Země Avalon má potíže, no a kdo jiný ji může pomoci než vy. Zapojte své match-3 schopnosti a pusťte se do Facebook díla.
Tak pokud patříte mezi fanoušky princezen a poníků nebo jednorožců, jste jako doma. Vy ostatní určitě sladkost hry přežijete, protože tohle je match-3 ráj.
Hra samotná zase tak moc nového nepřináší, v každém levelu se na vás sype nekonečno barevných kostek (pouze základní čtyři barvy), mezi kterými hledáte stejnobarevné a vzájemně se dotýkající. Na ně stačí kliknout, zmizí a vy dostanete další body plus důležitou sílu do duhové síly (to zní opravdu divně). Nakonec však nejde až tak o body, ale právě o naplnění duhy, každý jeden úspěšný „filling“ vám dá veledůležitou hvězdu, přičemž se v každé úrovni dají uhrát maximálně 3. Ty se nakonec sčítají, pro dokončení jednoho světa musíte mít určitý počet. Teď ta dobrá zpráva, přátelé zatím nejsou moc potřeba a dostanete se bez nich poměrně daleko, pokud patříte mezi dobré match-3 hráče, nebudete je potřebovat vůbec. Ovšem počet nutných hvězd pro postup je někdy docela krvavý a vy se budete často vracet a potit se, abyste jich získali aspoň pár navíc.
Samotné levely jsou vždy časově omezené a nutno říci, že laťka obtížnosti je dost vysoko a bez pomocných bonusů se mnohdy neobejdete. Ty samo něco stojí, peníze. Ty se dají získat hraním, ale nečekejte velké příjmy, což nevyhnutelně vede k jejich zakoupení, pokud se opravdu chcete dostat daleko nebo hru dokončit. Mírná podpásovka, ale tvůrci nežijí ze vzduchu.
Pak už mi zbývají jenom klady. Hraní má velmi rychlý spád a postupně se v každém světě objeví nepřátelé nebo věci, které levely zpestřují a se kterými musíte počítat. Samotný počet úrovní není tak senzační jako u bubble her, počítejte zatím jenom s pár desítkami, ale jak víme, tvůrci většinou nové rychle vytvoří. Tak už na nic nečekejte a ponořte se do tohoto kouzelného světa.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Rainbow Rush Rainbow Rush Rainbow Rush Rainbow Rush Rainbow Rush