recenze

Angry Birds Stella

Angry Birds Stella

Už vám rozzuření ptáci chyběli? V nejnovějším pokračování sice vystupuje v hlavní roli Stella, ale zábava je to pořád náramná. Rovio nám předkládá další povedený angry birdí kousek.
Domov Stelly a jejích přátel byl napaden zlou princeznou a jejími zeleno-prasečími pomocníky. Aby toho nebylo málo, ukradli Stelle její knihy. Ta si to však nenechá líbit.
A tak se roztáčí kolotoč staré dobré Angry Birds zábavy. Ke Stelle se v pozdějších levelech připojí i její přátelé, přičemž každý člen opeřeného týmu má své unikátní vlastnosti. Ty musíte využít ve správný čas, abyste zničili zelená prasata zabarikádovaná uvnitř věžatých konstrukcí. A tak zase budete muset mířit, přesně střílet a taky přemýšlet, abyste nasbírali co nejvíce bodů.
Fyzikální model letu ovlivníte jednak speciální schopností, jednak pomocí nejrůznějších trampolín. Pro úspěšné splnění levelu ale stále platí, že použití speciálního útoku musíte správně a rychle načasovat.
Jako systém odměn slouží hvězdičky a mince. Za hvězdičky odemykáte nové oblečky a doplňky pro vaši ptačí skvadru, za mince si můžete dokoupit další „ptačivo“ do praku. Kdepak je tedy schovaná nějaká ta brzda? Po splnění všech levelů některé oblasti se chystáte postoupit dál. Ale ouha, prasata vyhodila dýmovnici a vy máte jen dvě možnosti - buď zaplatit zlatými mincemi, kterých je ve hře pomálu, nebo si počkat nějakou tu hodinku. Tento systém mi ale nepřijde tak strašný a v mezičase se můžete věnovat třeba vylepšování skóre a soupeření o nejlepší výsledek s přáteli.
Angry Birds Stella je titul, který se povedl. Ano, je to klasická náplň, ale k této sérii to zkrátka patří. Noví Angry Birds rozhodně nezklamou.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 11.01.15 v 08:11

tak do boje :)

mimozakon

mimozakon | 09.10.14 v 14:15

mas tam nad galeriou odkaz na google play, odkial si tu hru mozes stiahnut/kupit

lukáš | 09.10.14 v 13:25

chtěl bych si stáhnout hru na mobil


galerie

Angry Birds Stella Angry Birds Stella Angry Birds Stella Angry Birds Stella Angry Birds Stella Angry Birds Stella Angry Birds Stella