recenze

Bubles and seven Dwarfs

Bubles and seven Dwarfs

Hej hou, trpaslíci jdou a budou ničit bubliny různých barev. Přesně miřte a zachraňte překrásnou dívku ze spárů zlého kouzelníka.
Bubliny a sedm trpaslíků. Veďte váš tým statečných trpaslíků a proklestěte si cestu skrze bublinovou bariéru. Princip hry je klasický Bubble Shooter. To znamená, že z kanónu střílíte další bubliny a snažíte se vytvořit alespoň trojici téže barvy. No a jak se tak prokousáváte až na konec, musíte taky sestřelit určitý počet koncových bublin, abyste postoupili dále. K tomu je třeba nahrát také dostatečné skóre a s tím vám pomohou právě trpaslíci. Jak tak postupujete do vyšších kol, postupně odemykáte nové trpaslíky, kteří disponují určitým násobícím bonusem. Ten navíc doplňují mince za sestřelená komba, takže musíte nejen přesně mířit, ale také se trefovat souvisle několikrát po sobě. Za progres získáváte speciální kameny, které vám poslouží k obnově vlastností trpaslíků, nebo k nákupu bublin, pokud vám dojdou během hry.
K tomu se přidají i různé překážky, které blokují snadný zásah, a tak je třeba využívat i odrazy od stěn nebo speciální koule.
Zkrátka starý dobrý Buble Shooter, tentokrát s tematikou sedmi trpaslíků a stále dobrá zábava.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

1Laugher

1Laugher | 07.04.18 v 23:22

Grafika je velmi pohádková

Laugher

Laugher | 03.09.15 v 02:07

Bubliny a sedm trpaslíků

Drticka

Drticka | 17.05.14 v 18:27

kde se to hraje?


galerie

Bubles and seven Dwarfs Bubles and seven Dwarfs Bubles and seven Dwarfs Bubles and seven Dwarfs

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce