recenze

Cook Hero

Cook Hero

Spojení jídla a klasické match-3 zábavy? Mé dvě oblíbené věci se spojily v této hře na Facebooku. Takže tentokrát vytvářením trojic nejen docílíte postupu dál, ale také odemknete nějaký ten chutný recept.
V základním principu tu máme stále oblíbenou match-3 hru. To znamená, že na hrací plochu vám napadají objekty různého druhu – tentokrát talíře s rozličnými surovinami na vaření – a vy se jejich přeskupením snažíte vytvořit alespoň trojici stejného typu. Tyto trojice, ale i vyšší celky (čtveřice, pětice, „elka“) mizí a na jejich místo se dostávají objekty nové. Tímto stylem plníte zadané úkoly, jako jsou potřebné body, dostat na dno konkrétní suroviny nebo třeba zlikvidovat ledové desky. Nechybí ani uzamčené kameny a celkově tu nenajdete nějakou větší inovaci. To se týká i power-upů, které vznikají, když vytvoříte něco lepšího než základní trojici. Mnohdy jsou to právě tyto bonusy, které vám pomohou level splnit, jelikož počet tahů je omezen, je třeba také hrát s určitým rozmyslem a strategií.
Hraní je omezeno životy a občas se seknete a budete muset čekat na to, než se vám alespoň jeden doplní. Grafické zpracování je poněkud jednodušší a osobně mě moc neoslovilo, čekal bych trochu více akce a šmrncu. Pro hráče tohoto stylu tu však je titul, který mohou zkusit. Ničím nepřekvapí, ale také ničím neurazí. Specialitkou jsou v tomto kuchařském prostředí skutečné recepty, které během hraní a postupu získáváte.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Laugher

Laugher | 13.07.16 v 19:03

Spojování jídla je klasická obyčejná hra

Laugher

Laugher | 04.03.16 v 03:07

Grafické zpracování je poněkud jednodušší a osobně mě moc neoslovilo

Laugher

Laugher | 23.08.15 v 00:55

Spojovačka.

Laugher

Laugher | 12.06.15 v 23:56

Super.

jurcatko

jurcatko | 07.03.15 v 14:00

dobrá klasika


galerie

Cook Hero Cook Hero Cook Hero Cook Hero