recenze

Diggle

Diggle

Odklikávejte z hrací plochy skupiny drahokamů. Návykový casual titul, ve kterém se nejen dobře zabavíte, místy potrápíte mozek, ale také si připomenete pohádkové příběhy z dětství.
Jak je takovýto mix možný? V první řadě tu máme oblíbený herní princip. Na hrací plochu vám napadají hromady drahokamů různých barev. Vy jste schopni odstraňovat alespoň trojici drahokamů téže barvy, které jsou horizontálně nebo vertikálně vedle sebe. Tímto způsobem vám napadají nové objekty. Odkliknete-li minimálně pětičlenný útvar, vytvoříte ničivou bombu, další speciální bonusy si pak kupujete za peníze získané za splněné levely.
Logická stránka věci přichází se zadáním každého levelu a s omezeným počtem tahů. Pro splnění úrovně musíte zničit například určitý počet diamantů a navíc nahrát minimální body. K tomu jste omezeni počtem tahů, neprůchodnými panely na hrací ploše, které musíte zničit, takže to chce si dané „odkliky“ naplánovat a spočítat.
Celé hraní je tak trochu prodchnuto pohádkovým motivem, jelikož herní svět, který postupně odemykáte, obsahuje vždy nějaký příběh (Červená karkulka, Žabí princ…). Tím se dostávám ještě k nutnosti hvězdiček. Za každý level se vám počítá skóre a jeho výše je určena počtem hvězd. Ty vám během jednoho úseku otevírají truhly s klíči, které jsou nezbyté pro postup dál. Snažte se tedy zahrát každé kolo na maximální počet tří hvězd.
Všechno dohromady to působí velice zábavně a určitě si tento titul užijete. Životy se sice nenačítají nejrychleji, ale pro milovníky tohoto stylu to zase taková starost není – první levely jsou totiž hodně jednoduché a prolétnete je bez ztráty a větší námahy (navíc vám je mohou poslat přátelé). Později však naštěstí přituhuje.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Laugher

Laugher | 27.07.17 v 22:57

Odklikávačka

Petosko

Petosko | 31.05.15 v 01:20

Získat bombu :D

Lucka1984 | 17.12.12 v 09:16

Nevíte někdo jak na 110 kolo? Díky.


galerie

Diggle Diggle Diggle Diggle Diggle Diggle Diggle