recenze

Jewel Journey

Jewel Journey

Pusťte se do hledání pokladů a tvoření trojic v této Facebook hře, která těží z nesmírně populárního konceptu match-3 her. Dokážete získat všechny části dříve, než vyprší čas?
Budou se lovit tajemné artefakty a bude jich hodně. Hrací plocha je rozdělena na několik částí, z nichž každá obsahuje několik levelů. Princip hry je pak pořádně „třimatchovkový“. Na obrazovku vám napadají kameny různých barev a vy se jejich přesmykováním snažíte vytvářet trojice. To ale nestačí. Někde na desce se vyskytují části artefaktu, které musíte dostat dolů. Kromě časového limitu, ve kterém to musíte stihnout, se budete potýkat také s uzamčenými nebo zmrzlými kameny. Manipulace s nimi není možná, ale současně je budete potřebovat „zprovoznit“.
Také vám ale pár vychytávek pomůže. V první řadě je to dračí dech, kterýžto naplňujete vytvářením trojic a vyšších speciálních kamenů, čtveřic, však to určitě znáte. V další řadě jsou k dispozici všelijaké bonusy ve chvíli, kdy se vám zkrátka nedaří. Tyto věci jsou však dostupné za speciální mince. Jejich zisk ale není záležitostí výhradně mikroplateb. Vlastně je dostáváte také za soustavné hraní, což je jistě vítaný způsob, jak si je opatřit.

Náplň je tedy klasická match-3 záležitost. A protože jsme na poli Facebooku, dojde také na vaše přátele. Novou oblast si odemknete de facto s jejich pomocí, protože platit mincemi – to je docela pálka. Takže pár přátel s sebou a dobře se pobavte touto povedenou match-3 záležitostí.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Laugher

Laugher | 27.07.17 v 22:58

Klasika

elma | 19.06.13 v 09:25

vůbec nevím kde se získávají hlasy od přátel..


galerie

Jewel Journey Jewel Journey Jewel Journey

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce