recenze

Ruby Blast

Ruby Blast

Připravte se, budou se kutat rubíny ze země. A to pěkně na čas, abyste se mohli poměřit s přáteli v turnaji. Odklikávejte z hrací plochy objekty stejné barvy a postupujte stále hlouběji pro vyšší skóre, více rubínů a peněz. Jednoduchý princip a skvělá hratelnost.
V této skill hře vám na hrací plochu padají objekty stejné barvy a vy je v zájmu bodového zisku musíte co nejrychleji odstraňovat. Provařený princip odstraňovaní alespoň trojic téže barvy však nabízí mnohem více.
V první řadě je to kutání do hloubky země. Když totiž ničíte čtverečky u dna hrací plochy, výbuchy se dostáváte stále níže, a získáváte tak nejenom rubíny, ale také časový bonus k základním 40 vteřinám. A právě tento element je základní pro co nejlepší výsledek.
Rubíny tu plní funkci zkušeností a vyšší levely vám odemykají power-upy pro následující hraní. Power-upy si zase kupujete za peníze a zase je získáváte kutáním do hloubky.

Power-upy celkově hodně ovlivňují hru. Graficky vypadají hezky a bez nich zkrátka vysoké skóre nenahrajete. Počet her je omezen energií (1 hra za 5 kousků), ale její nedostatek jsem nějak nepostřehl. V pozdější fázi se objevují i další kameny, které můžete shromažďovat a používat na nákup bonusu. Skill hra o klasickém námětu, nicméně v provedení Zyngy se člověk dočká přídatných prvků. I tak jsem možná od tohoto giganta čekal ještě něco víc. Není toho málo, ale myslím, že Zynga hráče poslední dobou rozmlsala a toto není ten top. Na druhou stranu se drží ověřených principů, které fungují i zde.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Ruby Blast Ruby Blast Ruby Blast Ruby Blast Ruby Blast

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce