recenze

Royal Revolt

Royal Revolt

Je čas získat vaše království zpátky. Produkujte vojáky, osvojujte si kouzla a zlepšujte atributy vaše i vašich vojáků, abyste nakopali pár rodinných příslušníků neprávem uzurpujících vaše území.
Poutavý úvod vás nenechá na pochybách, když začnete očekávat nějaký ten vysoce kvalitní kousek.
Už na první pohled vás upoutá grafika. Třetí rozměr dává hře hloubku a akci, na kterou se dobře kouká a zpřesňuje vysílání vašich vojáků do boje.
Tím se dostáváme k hlavní náplni hry. Vaším úkolem je přetlačit soupeřovu ofenzivní sílu, dosáhnout hradu a ten zničit. Za tímto účelem produkujete vaše vlastní vojenské jednotky, čímž spotřebováváte stále se naplňující manu. Je na vás, zda budete produkovat levnější, ale početnější pěšáky, nebo dražší lukostřelce, kteří ovšem útočí více z dálky. Odpovědí je samozřejmě kompromis a navíc nové jednotky si pak můžete odemknout za peníze, jakožto odměnu z bojů.
I váš hlavní hrdina snese pěknou řádku úderů a i jeho můžete mezi levely vylepšovat, stejně jako stávající jednotky.
Aby to nebyl jen jednoduchý průlet krajinou, střet, naporcování nepřátel a hurá na hrad, budete muset i vypínat ostny, aby vaši vojáci mohli projít, ničit věže nebo zátarasy. Vše se ovládá snadno přes dotykový displej. Nechybí ani vedlejší mise pro větší finanční zisk.
Kvalitka, čemuž ovšem odpovídá také velikost. Nachystejte si ve vašem zařízení 246 MB.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Royal Revolt Royal Revolt Royal Revolt Royal Revolt