recenze

Mahjong Pirates

Mahjong Pirates

Pro všechny příznivce Mahjongu. Užijte si odstraňování dvojic dílků na Facebooku a rovnou v pirátském stylu. Čeká na vás bezpočet map, na kterých můžete předvést vaše umění a schopnosti této hry.
Už jen zcela „mahjongoidní“ podstata hry casual hráče dostane. Plujete z ostrova na ostrov, kde se vyskytuje několik levelů. Po splnění pak získáte poklad, zakoupíte další mapu ostrova a jede se dál. V každém levelu pak máte časový limit pěti minut na to, abyste z hrací plochy odstranili všechny kameny. No všechny… skoro všechny, jelikož pro splnění úrovně může i nějaký kousek zůstat.
S každým postupem se složení komplikuje a kamenů přibývá. Jejich poskládání a počet se vzhledem k časovému limitu mohou zdát obtížné, ale má to svůj význam. Po jeho vypršení se započte daný výsledek a hrajete znova, případně jdete na další mapu. Existuje tu i položka nápovědy, která vám ukáže určitou dvojici, nicméně ukrojí vteřinky z časového limitu. Tímto je aspekt času velmi zajímavým faktorem, který vás nutí přemýšlet a hrát co nejlépe.
Co se týče bonusů, tak ty jsou zde k dispozici za speciální mince. Mikroplatba není úplně potřeba, protože je získáváte za soustavné hraní titulu. Těšit se můžete na bonus k času nebo znovuzamíchání hrací plochy, přičemž tyto a další vychytávky lze získat i v rámci denního „kola štěstí“.

Různé trofeje a ceny jsou jen příjemným bonusem k velmi povedené a solidní mahjong hře. Pozdější levely jsou velmi slušně komplikované obrazce a vzhledem k časovému limitu je to pořádná výzva.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Laugher

Laugher | 01.04.16 v 22:55

Pro všechny příznivce Mahjongu

Janička1

Janička1 | 02.01.15 v 11:46

dost dobré


galerie

Mahjong Pirates Mahjong Pirates Mahjong Pirates Mahjong Pirates

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce