recenze

Bubble Prince: A Tale of Journey

Bubble Prince: A Tale of Journey

Hra ve stylu Bubble Shooter jak se patří a jak ho máme my hráči rádi. Tentokrát uveden do prostředí Malého Prince. Střílejte bubliny, plňte levely a odemykejte nové planety.
Střílením bublin k cíli. Na hrací ploše bubliny různé barvy tvoří hutnou hráz, kterou vy musíte zlikvidovat. Tato „stěna“ se k vám blíží, a tak musíte svižně mířit a vytvářet alespoň trojice stejné barvy. Zpravidla však musíte odstraňovat celé skupinky. Jakmile zmizí poslední, postupujete dále. Těšit se můžete i na nové druhy bublin, překážky, ale i nějaký ten bonus. Prostě klasika.

Co se týče herního světa, je rozdělen na jednotlivé planety, které obsahují konkrétní úrovně. K postupu na další jsou ovšem potřeba také vaši přátelé, kteří musí potvrdit vámi zaslaný request. Druhým typem „brzdy“ jsou životy ve formě srdíček. Za každé kolo vám jeden zmizí a doplňování nepatří právě k nejrychlejším (půl hodinky/kus). Tím hra není nejvhodnější pro hardcore hráče, ale spíše pro občasnější příznivce stříleček bublin.

Celkově shrnuto tu máme ověřený a oblíbený herní princip. Navíc v tematice kouzelné knížky Malý Princ (princ stojí opodál a bubliny střílí liška), ale celé to působí tak nějak stroze. Nutná potřeba přátel, protože první planetu prosvištíte, odhaduju, velice rychle. Druhá lze odemknout za mince, ale dál už se bez nich neobejdete.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =


galerie

Bubble Prince: A Tale of Journey Bubble Prince: A Tale of Journey Bubble Prince: A Tale of Journey