recenze

Milo Applequest

Milo Applequest

Zlý padouch ukradl všechna jablka jen pro sebe a hlavního hrdinu odstranil mimo, aby mu nepřekážel. A teď je to na vás, abyste všechna jablíčka dostali zpět. Zběsilá jízda začíná.
Jedná se o poměrně kvalitní a hezky vypadající hopsačku. A tak by si ji žádný příznivec žánru neměl nechat ujít.

Ovládáte mývala, který běhá jako šílený a sbírá červené ovoce, nejspíše do štrúdlu. Na počátku se pohybujete v jakémsi labyrintu, kde se vám zpřístupňují úrovně. Jejich odemknutí je však podmíněno dostatečným počtem zlatých jablek. Teď tedy jak získat zlaté jablko. Jistě jste nepřehlédli, že jablek je v každém kole opravdu dost. Je jich přesně sto a seberete-li všechna, zlatá varianta červeného ovoce je na světě. Už v prvním levelu, který slouží jako tutoriál, tak nenechte nic. Jablíčka získáváte rovněž ze zničených nepřátel a z rozbitých zdí.
Projít úrovněmi je poměrně snadné a čekají vás klasické překážky typu „přelez, přeskoč, rozbij, znič“, ale také tu narazíte na časovky. V těch musíte onen stoprocentní počet ovoce nasbírat v relativně drsném časovém limitu. Pravda, je tu pár budíčků přidávající drahocenné vteřiny, ale i tak budete pádit k východu (a samozřejmě zase sbírat ta zatracená jablka…).

Toť ve zkratce vše potřebné. Užijte si velmi dobrý a dobře vypadající titul.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Milo Applequest Milo Applequest Milo Applequest Milo Applequest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce