recenze

Gem Clash

Gem Clash

Výzva pro všechny hráče match-3 stylu. Poměřte vaše schopnostmi s ostatními na jedné hrací ploše a v časovém limitu získejte co nejvíce bodů. Konečně můžete ukázat, jak vám to přesmykování jde, nebo vyjdete z hlubokého omylu.
Hra, která je založena na klasickém přesouvání sousedních drahokamů a vytváření trojic, dostává nový rozměr. A to díky multiplayeru, který vám umožní poměřit síly s ostatními hráči on-line.
K dispozici máte devadesát vteřin, během kterých se budete snažit tvořit trojice, ale také vyšší celky, vybuchující comba pro co největší bodový zisk. O to samé se snaží i soupeř a mnohdy se stane, že vám váš tah bude vyfouknut. Rychlost je tak na prvním místě.
Za vítězství získáváte peníze a zkušenosti. Za peníze lze nakoupit pár power-upů, jako je nápověda nebo multinásobení. Zkušenosti vám je pomáhají odemknout a také za každou výhru zvyšujete vaše skilly a rankové hodnocení, o což jde především, aby všichni viděli, jací jste machři .
Počet her je omezen energií, ale na pár slušných her vám to vystačí. Šest na plnou zásobu v on-line režimu a další si lze koupit za herní peníze, takže celkem spokojenost.
Ze hry je jasně vidět zacílení pouze na sortu hráčů tohoto stylu, kteří jsou navíc soutěživí, takže nečekejte zbytečné zkrášlující prvky.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Laugher

Laugher | 13.07.16 v 19:10

Moje oblíbená

Laugher

Laugher | 23.08.15 v 00:58

Zase spojovačka.


galerie

Gem Clash Gem Clash Gem Clash Gem Clash Gem Clash Gem Clash Gem Clash

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce