recenze

Football with Patrick Willis

Football with Patrick Willis

Americký fotbal ve velmi zajímavém provedení. Zapomeňte na haldu signálů, taktiky a komplikovaných pravidel. Tato verze se soustředí na rychlou a akční sportovní zábavu, takže si ji užije každý.
Sportovní titul v poněkud jiném pojetí. Po vytvoření týmu vás čekají jednotlivé úrovně, ve kterých v rámci zápasu sbíráte body a vítězství, abyste se posunuli dále. S každým kolem vás čeká jiný a obtížnější tým, takže také u vašich hráčů musíte vylepšovat jejich atributy nebo draftovat nové za herní měnu.
Samotný zápas pak představuje notně okleštěnou verzi amerického fotbalu, ale o to svižnější a především zábavnější. Před každou rozehrou (při útoku i obraně) si vyberete jeden ze tří způsobů hry – běh, dlouhá, nebo krátká přihrávka. Překvapivě to stačí, abyste si hru užili. Přesto, nebo právě proto, že nejste příznivci tohoto sportu. Dle schopností hráčů se pak prezentujete přesností přihrávky nebo kličkou. Taktiky ale něco málo bude. Ještě před rozehrou můžete označit hráče, na kterého se chcete zaměřit. V praxi však ale záleží na vaší rychlosti a odhadu, musíte správně načasovat sejmutí soupeře a odhadnout jeho způsob hry. Během časového limitu (není nikterak dlouhý a hraje se jen jedna čtvrtina) se snažíte samozřejmě dát touchdown nebo ubránit útok soupeře. Za nasbírané zkušenosti pak odemykáte nové vychytávky a získané hvězdy odemykají postup dál.
Herní princip je vlastně čistá arkáda, což je fajn a hra sedne širšímu spektru hráčů. Vše doplněno povedenou 3D grafikou.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Football with Patrick Willis Football with Patrick Willis Football with Patrick Willis Football with Patrick Willis Football with Patrick Willis Football with Patrick Willis