recenze

The Rats Online

The Rats Online

Kdo má v doupěti více sýra, vy nebo váš soused? Vytvořte si vaši skupinku loupeživých krys a bavte se při plenění zásob ostatních hráčů.
Titul The Rats Online je ve své podstatě velmi jednoduchou hříčkou. Jde o to, abyste si od ostatních hráčů nakradli co nejvíce sýra. Ten pak používáte ke krmení vašich krys, nebo k otravě nepřátelských. Za vaše „rejdy“ pak získáváte body a rozšiřujete podzemní kolonii krys.
Jakmile se ocitnete v dungeonu protivníka, stačí si vybrat kousek sýra. Na obrazovce pak vidíte, s jakou pravděpodobností se vám lup podaří. Kromě toho lze nepřátelské krysy otrávit, získat jejich duše a navýšit vlastní sílu. Jakmile jste všechny členy vaší krysí skupiny použili, končíte a loot se vám přepočítá do kousků sýra. A tak pořád dokola.
Vaše krysy můžete vylepšovat, zvyšovat jejich level a také křížit do ještě silnějších jedinců. Celkově tu máme fajn nápad, který by ale mohl být propracovanější a možná obtížnější. Hra se hodí spíše pro děti nebo pro příležitostné hráče. Při delším hraní se velmi rychle dostaví pocit stereotypu a nudy.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:18

text příspěvku

1Laugher

1Laugher | 23.01.18 v 16:16

Velice známá hra

Laugher

Laugher | 02.09.15 v 02:56

Hra se hodí spíše pro děti

Laugher

Laugher | 29.07.15 v 19:09

Cross-plošinovka

hajzlos

hajzlos | 14.07.15 v 04:55

po chvilce docela omrzý


galerie

The Rats Online The Rats Online The Rats Online The Rats Online The Rats Online The Rats Online