recenze

Super Monkey Run

Super Monkey Run

Opice, banány a zběsilý běh. Základ pro povedenou arkádovou hru jako stvořený, nemyslíte? Pojďte se pobavit a zahrát si s opicemi.
Her, ve kterých běháte po nekonečných úrovních a snažíte se nasbírat prostředky a nějaký ten upgrade, je na Google Play víc než dost. V tomto případě je však k dispozici pár skutečně exkluzivních aspektů.
Tím prvním je perspektiva z 3D do 2D. Během běhu, který je automatický, přeskakujete překážky a likvidujete nepřátele a utíkáte před zlým duchem střídavě ze dvou pohledů, což je jistě osvěžující prvek. Za nasbírané banány pak kupujete v obchodě násobící banány, nové postavy nebo delší účinnost power-upů. Na běhání tu máte k dispozici tři světy, nicméně na jejich odemknutí budete muset hodně dlouho šetřit. Klasická náplň tohoto stylu, ale ještě má v záloze jeden trik.
Hra je vyvíjena současně na několik platforem, a to také na osobní počítače. Díky tomu je možno vaše mobilní zařízení použít jako ovladač a dokonce připojit druhého hráče. Pravda, je to už trochu náročnější operace, a tak přikládáme odkaz na oficiální stránky. Základem je ale stažení domácí verze hry, což bude i něco stát. Ta možnost je famózní. Celkově povedená hopsačková arkáda, ve které je dost draho, ale nabízí zajímavé možnosti.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 13.02.15 v 09:54

řekl bych že opička má tady dosti na pilno


galerie

Super Monkey Run Super Monkey Run Super Monkey Run Super Monkey Run

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce