recenze

Angry Birds

Angry Birds

Už je to tady, už je to tady! Partička ptáků přilétla už i na Facebook a v této verzi s sebou přinášejí nejen parádní hratelnost, která je proslavila, ale i pár novinek. Žádný fanoušek rozhodně nebude zklamán.
Bylo jen otázkou času, kdy se Angry Birds ukážou ve své Facebook hře. Ten čas nadešel a s potěšením můžeme kvitovat, že hra převodem nic neztratila ze své kvality.

To, co zůstalo zachováno
Kultovnost Angry Birds vytváří především jejich herní náplň. Vystřelujete ptáky z praku a snažíte se zasáhnout zelená prasata buď přímo, nebo po zásahu všemožných konstrukcí, které na ně spadnou, vybuchujících dynamitů, kamenů a tak všelijak podobně. Přesné míření ptáků a herní princip zůstal naprosto stejný, což je dobře.

To, co je nové
Současně je potřeba i takovou legendu něčím ozvláštnit. V první řadě jsou to levely vytvořené exkluzivně pro tuto Facebook verzi. I když je jich jen patnáct, pevně věřím, že do budoucna budou přibývat nové sety úrovní. Kromě tohoto jsou momentálně k dispozici další dvě řady úrovní, takže vyhrát se dá do zbláznění (nebo naštvání).
Další věcí jsou bonusy. Pro každý level můžete využít nějakou tu vychytávku, abyste si usnadnili život „vystřelovače ptáků“. Doporučuji tak hrát každý den, neboť jako denní bonus vždy něco dostanete. Jinak si je musíte koupit v rámci mikroplatby. Současně tyto upgrady nejsou potřeba pro splnění levelů, jen je to jakési ulehčení (osobně nepovažuji vůbec za nutné cokoli kupovat).
A za třetí je tu oblast vašich přátel. Vzájemně si můžete posílat dárečky a trumfovat se v dosaženém skóre. V současné době ještě není zpřístupněna možnost avatara.

Hra, která má určitě potenciál. Nejenom díky marketingové značce, kterou Angry Birds bezpochyby jsou, ale také možnosti přidávat velké množství dalšího obsahu a akcí, jak jsme u Facebook her zvyklí. Nepochybuji o tom, že nás tvůrci z Rovio vyslyší.
Angry Birds tak, jak je známe, jak je máme rádi, s bonusy a přístupní pro každého hráče.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

PvPKillerCZ2

PvPKillerCZ2 | 17.11.14 v 11:54

angry 0

maty | 02.05.12 v 19:41

ahoj


galerie

Angry Birds Angry Birds Angry Birds Angry Birds Angry Birds Angry Birds Angry Birds Angry Birds Angry Birds

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce