recenze

Magical Ride

Magical Ride

Jedno koště, jedna malá čarodějka a dostanete výsledek v podobě chytlavé FB hry, kde vlastně o nic nejde… kromě nejdelší uletěné vzdálenosti. Letci, osedlejte košťata!
Magical Ride si určitě oblíbí většina hráčů, mezi ně se ale budou počítat hlavně mladší hráči nebo hráčky. Celý koncept hry totiž nabízí velmi jednoduchou, časově nenáročnou, skoro až primitivní zábavu. Pomocí myši řídíte malou čarodějku, která si to takhle letí lesem a snaží se, aby se vyhnula všem překážkám, sbírala mince a nějaký ten bonus. Kromě několika NPC postav hlavně soupeříte s kamarády o nejlepší výsledek. No a to je celá náplň.

K ovládání opravdu stačí myš, budete ke všemu potřebovat pouze levé tlačítko. Při stisku letí čarodějka nahoru a po uvolnění zase klesá. Tímto způsobem se budete vyhýbat nejprve jakýmsi elektrickým překážkám a později na vás budou startovat ohnivé koule, ledoví draci, duchové a další zajímaví nepřátelé. Jedinou možností je opravdu uhýbat, ale občas se vám do cesty připlete bonusová krabice skrývající jakousi přeměnu na bájné zvíře. To je takový život navíc, pokud do něčeho vrazíte, přeměníte se zpět na čarodějku. Jakmile ale s ní do něčeho vlítnete, hra končí a vy se můžete pokusit o nový let, což vás bude stát jeden pokus, kterých moc nemáte a příliš rychle se vám také nedoplňují.

Po dosažení nějaké té úrovně se vám otevřou pomocné bonusy, které se dají koupit za posbíraný peníz. Nejedná se až tak o velkou nápomoc, ale třeba si můžete zrychlit poměrně nudný start.

Od Magical Ride se v žádném případě nedá očekávat nějaká propracovanější záležitost. Kromě roztomile vypadajícího světa a jednoduché hratelnosti pro občasné hráče se jedná o velmi průměrnou hru.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:21

text příspěvku

jana guldová | 14.05.18 v 12:06

tato hra vůbec nefunguje úplně se ztratila přestala fungovat i hra hot shot

Blaster27

Blaster27 | 19.07.16 v 21:21

nic moc bohužel :)

Laugher

Laugher | 07.03.16 v 01:25

Od Magical Ride se v žádném případě nedá očekávat nějaká propracovanější záležitost

Laugher

Laugher | 04.01.16 v 00:46

K ovládání opravdu stačí myš

Laugher

Laugher | 14.06.15 v 00:56

Kouzla a čáry.


galerie

Magical Ride Magical Ride Magical Ride Magical Ride

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce