recenze

Angry Birds Star Wars

Angry Birds Star Wars

Co už se tito ptáci nalétali a rozhodně se nechystají končit. Tentokrát si vyletí až ke hvězdám, jelikož hlavním tématem není nic jiného než kultovní Hvězdné války.
V jedné vzdálené galaxii skupinka ptáků bojuje proti temnému prasečímu impériu. Angry Birds v celé své kráse jsou zase tady.
Angry Birds Star Wars je dalším dítkem do série titulů se zuřivými ptáky, které si můžete zahrát na Facebooku. Princip zůstává stále stejný – máte daný počet ptačích střel, s nimiž musíte zlikvidovat všechny nepřátele. Ti jsou ukryti kolem, ne vevnitř různých struktur, a tak se přesně mířenými pokusy musíte trefit na správná místa a zbořit, poškodit vše potřebné, případně zasáhnout dynamit.
Každý pták má svoji speciální schopnost, díky které vytvoříte potřebnou ničivou reakci a na své si přijdou i všelijaké bonusy. No a protože jsme ve světě Star Wars, můžete se v tomto ohledu těšit na spoustu známých postaviček a vychytávek, zkrátka všechny opeřené charaktery jsou hozeny do stylu SW, což už samo o sobě znamená zábavu.
Herní svět je rozdělen na jednotlivé planety, přičemž v současné době je (bohužel) k dispozici pouze jedna s rovnou čtyřicítkou úrovní. Na energii se nehraje, a tak tuto základní nálož projdete za relativně slušnou dobu a dobře se zabavíte. Kromě toho, že musíte zničit všechna prasata temné strany, tak také hrajete na body s vašimi přáteli. Není to hezká představa vyklepnout kamarády a být v každém levelu na prvním místě? To už chce pár fanatických kamarádů a soutěžení může začít.
Druhou kratochvílí, než vývojáři zpřístupní sadu levelů na Hvězdě smrti, je turnaj. Pět úrovní a vy se snažíte v rámci vašich přátel dosáhnout nejlepšího výsledku. K tomu se vám budou hodit zaslané krystaly od vašich přátel.

Sečteno podtrženo, Angry Birds ve spojení se Star Wars jsou prostě skvělí, plní vtipu a zábavy. Nevýhodou je menší počet levelů, ale kdo nemůže vydržet, může sáhnout třeba po Angry Birds Friends nebo klasických Angry Birds.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:22

text příspěvku

Laugher

Laugher | 25.08.17 v 00:02

Angry Birds

Blaster27

Blaster27 | 19.07.16 v 21:24

Kdo by to neznal klasika :D

Petosko

Petosko | 20.05.15 v 19:14

Pták jako pták,zhodit vše :D

mimozakon

mimozakon | 13.08.14 v 12:33

zabava, hlavne na tablete pre deticky.. :]

petrakristek

petrakristek | 13.08.14 v 12:13

to mě baví

samík | 13.07.13 v 18:33

No, angry birds starwars si stahla moje sestra a ja ho od ni hraju a je fakt UZASSS!!!


galerie

Angry Birds Star Wars Angry Birds Star Wars Angry Birds Star Wars Angry Birds Star Wars Angry Birds Star Wars Angry Birds Star Wars