recenze

Waxy's Sushi Party

Waxy's Sushi Party

Návštěva sushi restaurace nemusí nutně znamenat vyhození spousty peněz za šest malých rýžových kousků obalených v řase a kousku ryby. V tomto podniku je mnoho práce a reputaci také nemá příliš vysokou. Ale aby se její obraz změnil, je už vaše práce. Tak rychle do kuchyně!
Připravte poctivě, s láskou a péčí co nejvíce chutných kousků sushi. Odměna (nebo trest) na sebe nenechá dlouho čekat.

V této akční hře se stanete vrchním kuchařem v restaurantu, kde se servíruje jen sushi a hladové krky návštěvníků čekají na vaše umění. Tedy do toho. Pracovní směna začíná a vy se začínáte ohánět nožem. Ve spodní části hrací plochy se objeví barevné plošinky a do nich různou rychlostí vplouvají barevné kuličky. Tyto kuličky musíte „lapit“ příslušnou klávesou v okamžiku, kdy se dostane do stejně zbarveného pole. Za přesný zásah se vám připíšou body a stoupne vaše váha na trhu s tímto sortimentem, což můžete sledovat na teploměru v levé části obrazovky. Zní to jednoduše, ale není. Ono bezstarostné ťukání každou chvíli narušuje účet, který se návštěvníci snaží zaplatit. Takže podle snědeného druhu musíte rychle spočítat skutečnou sumu, pomocí numerické části klávesnice ji napsat a odeslat zpět. Jestliže vám ani v této chvíli několik barevných světýlek neujelo, doporučuji počkat, než se dostanete do dalšího kola, nebo zvýšit obtížnost. Před každou další úrovní probíhá zvyšování cen. Na jednu stranu si sice vyděláte více, ale počítání se tím ještě více komplikuje. Špatný nebo opožděný výsledek nevěstí nic dobrého. Body a reputace pak rapidně klesají. Už tu byla zmínka o obtížnosti. Připravovat dva druhy sushi zas není takový problém, zato čtyři rozdílné produkty už znamenají kuchyni pěkný frmol (o počítání ceny nemluvě).

Velmi návyková hra, která je ve své podstatě jednoduchá, ale svojí hratelností vás připraví o mnoho hodin. A to bez ohledu na to, zda této japonské pochoutce holdujete, či nikoli.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

PavelH

PavelH | 05.05.20 v 08:01

Super hra

kowtnaak | 18.10.08 v 15:54

tadle hra je naprostá pecka... kdysi byl v televizi dokument ve kterym bylo něco na způsob této hry jako testování reflexů pro piloty


galerie

Waxy's Sushi Party Waxy's Sushi Party Waxy's Sushi Party

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce