recenze

Super Mario Pearls of Wisdom

Super Mario Pearls of Wisdom

Mario se vydává do boje proti Tatangovi, který ohrožuje jeho svět. Získejte šest perel a zachraňte svět před chaosem. Hopsačka pro všechny fanoušky Maria, ve které tento mrňavý instalatér bude používat spoustu rozličných zbraní.
Plujete si takhle na lodi a… to by přece nebylo ono, kdyby se nic nepřihodilo. Čeká na vás jedno velké hopsací dobrodružství v osmi světech a se spoustou houbiček se specifickými vlastnostmi.
Každý svět je rozdělen na několik levelů a zakončen bossem. Náplň je pak čistě plošinovková a skákačkoidní. S Mariem překonáváte všelijaké plošinky, jámy, masožravky a ostny. Do toho také musíte likvidovat nepřátele a uskakovat před střelbou děl.
Hra láká na to, že máte k dispozici poměrně širokou škálu houbiček, které z vás udělají speciálního Maria. Není to ale „jen“ možnost střelby, ale také třeba možnost být neviditelný, skákat výše nebo se kutálet. Klasikou je vstupování do trubek a sbírání mincí. Za peníze si pak můžete rostlinu nebo houbičku s bonusem koupit do dalšího kola. Dále si lze zahrát minihru za sto mincí a získat pár životů do zásoby.
Povedený titul s Mariem, kterému nechybí nic, co by správná plošinovková arkáda měla mít. Požitek ze hry mi kazí jen malá herní obrazovka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Petulinda

Petulinda | 29.11.17 v 13:35

Dobrý

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 16.07.16 v 18:25

klasika

Janička1

Janička1 | 02.01.15 v 11:34

woow

Kacirek_Donald

Kacirek_Donald | 11.08.12 v 10:11

WesP: to je hned něco jinýho, díky :)

WesP

WesP | 11.08.12 v 02:33

F4 = Fullscreen ;-)


galerie

Super Mario Pearls of Wisdom Super Mario Pearls of Wisdom Super Mario Pearls of Wisdom Super Mario Pearls of Wisdom Super Mario Pearls of Wisdom Super Mario Pearls of Wisdom Super Mario Pearls of Wisdom

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce