recenze

Snake Duel

Snake Duel

Porazte ostatní ve hře známé jako Had. Sbírejte bodíky a pozor, ať nenarazíte do stěny.
Hrát Hada ve dvou je hned větší zábava. V časovém limitu se vy i váš soupeř z řad přátel či ostatních uživatelů snažíte sebrat co největší počet bodů. Ty se objevují po jednom na hrací ploše a platí zde několik pravidel. Jednak s každým dalším bodem jeho hodnota stoupá. Pokud ovšem mezi tím narazíte do stěny nebo sami do sebe, vrací se bod na původní hodnotu. Záleží tak na každém objektu, který ukořistíte pro sebe.
Soupeře se bát nemusíte, ten je zcela průchodný a velmi to zpřehledňuje samotnou hru. Při určité délce se aktivuje navíc násobící bonus a bez něho se dá vyhrát jen těžko. Do hry sázíte herní měnu, která je vám ve výsledku k ničemu. Nic si za ni nekoupíte, což je škoda. Výše sázky se odvíjí dle dosaženého levelu a dává i jakous takous dávku adrenalinu.
Počet her je omezen energií, ale pro zábavu to celkem solidně stačí. Naproti tomu se občas stane, že pohyb soupeře není úplně plynulý a trochu „laguje“. Nemáte tak úplně představu, kde se protivník právě nachází. Je proto lepší hrát o nižší částky než se pak rozčilovat.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

NS1NO

NS1NO | 31.05.22 v 12:20

text příspěvku

Laugher

Laugher | 26.12.15 v 15:24

Hrát Hada ve dvou je hned větší zábava


galerie

Snake Duel Snake Duel Snake Duel Snake Duel

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce