recenze

Awakener

Awakener

Adventura menšího rozsahu, která spolehlivě ukojí vaše potřeby kradení věcí, které vám nepatří, řešení hádanek a obtěžování cizích lidí zvláštními otázkami. V reálném světě by vám to mohlo způsobit menší potíže, v tomto kresleném světě je to však naprostá nutnost.
Buďte hodným synovečkem a pomozte tetičce vyřešit jednu malou nepřijemnost. Hosta spícího před vchodem do hospody…

Malý chlapec už si doma splnil domácí práce, a tak se vydává na návštěvu tety. A tady začíná naše dobrodružství. Ač se hra odvíjí pouze na jedné obrazovce, hádanek je tu víc než dost. Základem je sbírání předmětů, které jsou potřeba jinde, než místo jejich „nálezu“ a vy je musíte tedy náležitě použít. Dále prohodíte několik větiček s postavami. Ty se sice mnohdy zdráhají vám dát určitý předmět, ale to je tak všechno, co s tím mohou dělat. Logickým uvažováním se dá spousta puzzlů vyřešit bez zbytečných záseků. A i kdyby se vám nedařilo, objektů není tolik, aby se známou metodou „zkoušení všeho na všechno“ nepodařilo za pár chvilek vytěžit posun dále.

Hezky všechno plynule pokračuje a grafika jen hýří barvami. Jen postavičky kvůli očím vypadají trochu jako nějací démoni :-), ale to už je jen otázka estetického cítění.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Awakener Awakener Awakener

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce