recenze

Superball

Superball

Vystřelujte kuličky a trefujte červená pole. Zní to snadno, ale opak je pravdou. Takže znova. Probojujte si přesnou a dobře vymyšlenou střelbou cestu ke všem červeným bodům a doufejte, že je nakonec všechny trefíte.
Princip hry je ve své podstatě velice jednoduchý. Máte k dispozici dělo, které vystřeluje kuličky. Vaším cílem je s omezeným počtem střel zničit všechny červené dílky. Protože je však každý level složen z nespočtu dalších dílečků, musíte si ke spoustě z nich nejdříve otevřít prostor. A tak vytváříte komba různými odrazy, ničíte všechno, čeho se dotknete, a ve skrytu duše mnohdy vůbec nechápete, jak a kudy se tam ta kulička vlastně dostala. Když ale zasáhne správný cíl, jste šťastni. S postupem času se struktura úrovní zvyšuje, objeví se otáčivé objekty, a tak je třeba nejen přesně mířit, ale také odhadovat správný okamžik střely.
Za průchod levely a za přátele získáváte peníze, které slouží na nákup upgradů. Je pravda, že vám s nejedním kolem pomohou, ale také je třeba si je šetřit na správný čas. Jsou tu další aspekty jako sběr hvězd za získané body, čímž otevíráte truhly a postup do další fáze hry.
Mezi méně pozitivní prvky patří menší počet životů. Maximálně jich za celý časový interval máte pět, optimální by se mi zdálo 7, 8. Dále je to velký aspekt náhody a mnohdy level ukončíte pouze posledním pokusem, což je dost o nervy, a když to nevyjde, dostaví se i pocity frustrace. Na druhou stranu se jednou ranou může situace změnit – pokud totiž trefíte jezdící „kotel“ ve spodní části hrací plochy, neztratíte žádný aktuální míček.
Celkově to je zábavný titul s velkou dávkou levelů, který si získal už 1 500 000 hráčů.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Radek | 15.07.15 v 12:10

Kolik je levelů děkuji

hoven | 16.02.14 v 09:34

nedelej nic :)

Angello | 18.10.13 v 10:57

Nejde mi hra superball.Načítá se 100%,ale hra nelze zobrazit.Mohli by jste mi prosím poradit co mám dělat,aby mi hra šla?Děkuji.


galerie

Superball Superball Superball Superball Superball