recenze

Vector The Game

Vector The Game

Utíkejte, skákejte, šplhejte a snažte se do cíle dorazit dříve než váš pronásledovatel. Takový je úprk přes město, ve kterém běháte po střechách a skáčete ze závratných výšek.
Konečně jste volní, ale za jakou cenu? Budete muset utíkat a v rychlém sledu překonávat rozličné překážky. Pár chybek během všeho toho skákání se dá ještě napravit, ale jakmile vás předběhne nepřítel, končíte a jdete znova.
Hra je založena na arkádovém běhu vpřed, přičemž musíte parkour stylem překonávat objekty, které se vám staví do cesty. To znamená, že budete skákat, slidovat, šplhat, a to všechno ve slušném tempu. Občas si lze i vybrat ze dvou možných cest a obtížnější a delší skoky je potřeba dobře načasovat a odhadnout.

Kombinace skoků vás mohou nepříjemně zbrzdit, ale nedá se říct, že by vás jedna chyba stála opakování celého levelu (pokud to tedy není krátký jump přes propast). Cestou sbíráte body a mince, čímž získáváte finance na nákup triků.
Složka obchodu, v němž můžete nakupovat nové pohyby, zněl lákavě, nicméně tomu tak ve skutečnosti není. V první řadě je tu dost draho, v té druhé si je není kde moc užít. Triky užíváte na speciálních místech, pokud je tedy máte odemknuté. Nakonec tak nejvíce baví základní běh skrze levely bez zbytečných příkras.
Druhým zádrhelem je počet levelů. Hra je ještě ve vývoji, levelů je dost, ale k odemknutí další sady potřebujete brutální množství hvězd z předchozích úrovní, de facto všechny, což se vzhledem k nedostávajícím penězům na triky dost dobře nedá. Vidím to tedy spíše na chvilkovou, i když příjemně hratelnou záležitost.

hrát na facebooku

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Petko-Danco

Petko-Danco | 29.10.15 v 19:19

musím to hrať

rado | 27.01.14 v 14:27

chcem hrat vector the game ako tomam spustit

daniel | 29.12.13 v 10:12

nevim

vlada | 23.12.12 v 11:19

cau hci jsi to zahrat


galerie

Vector The Game Vector The Game Vector The Game Vector The Game Vector The Game Vector The Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce