recenze

Lawless

Lawless

Staňte se šéfem bandy zločinců, koste policejní jednotky a vaše nepřátele z podsvětí. Je to sice jednoduchá střílečka, ale nesmírně zábavná.
Hrát za ty zlé je přece jen o něco zábavnější než být ten klaďas, který brání civilisty a zničený veřejný majetek mu strhnou z platu. No, zde se stanete hlavou vaší vlastní skupinky kriminálníků a budete plnit mise ve snaze stanout na vrcholu zdejšího podsvětí. To ovšem znamená vyřídit konkurenci, a i když v každé úrovni budete mít za úkol něco trochu jiného, vždy to bude zběsilá kosička nepřátel.
Palbu ovládáte jednoduchým tapnutím na displej, respektive na nepřítele, a zbraň už vykoná svou práci. Přesná muška je však nesmírně důležitá, protože potřebujete získat body pro postup dále. Různé headshoty, comba nebo násobky jsou fajn, oproti tomu se vám ale začnou plést do cesty civilisti, jejichž sestřelením naopak body ztrácíte.
Kromě grafiky a parádního tempa také máte k dispozici pěknou škálu zbraní, a to jak na nákup, tak upgrade. I vaše postavy se postupně upgradují a získáváte nové, které můžete ovládat. Pravda, herní náplň je trochu osekaná a stereotypní, ale pokud tento styl máte rádi, budete nadšeni.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

ginat | 07.04.14 v 19:41

cao muzetemi poradit jak to mam stahnout


galerie

Lawless Lawless Lawless Lawless Lawless Lawless Lawless