recenze

Gray and Green

Gray and Green

Svět bez barev by byl nudný, mdlý, zkrátka takový šedý jako bývaly třeba počítačové hry před několika lety. Tak tedy jak zase všechno vrátit do původní podoby? To už bude vaše práce. Lahvičky s barvami jsou ovšem umístěny velmi ledabyle a dostat se k nim znamená pěknou porci hopsací zábavy.
Čím rychleji s tímto zádumčivým prostředím něco uděláte, tím rychleji se dostanete do dalších kol.

Cíl je jasný. Navrátit okolní krajině její barevnou stránku a skákající klučina, který má toto na starost, by měl ve vašich rukách zůstat nepoškozen. K tomu, abyste zdárně splnili svou misi, stačí sbírat malé lahvičky roztroušené po celé úrovni. Musíte je však brát postupně, neboť v opačném případě se vám může stát, že zůstanete trčet před odsávací stěnou či v jiné pasti. V pohybu po úrovních vám pomáhají různá „odšprncávátka“, tlačítka a jiné postavičky. Naopak vám škodí ozbrojení nepřátelé, kteří nejdou zničit. Tak pozor na ně. Jak postupně sbíráte konkrétní barvy, ožívá i prostředí kolem vás a je radost na něj pohledět.

Relaxační záležitost s dobrou hratelností a nápadem. Možná obtížnost by mohla být vyšší, ale někdy u her vítám přímočarý postup bez nějakých větších akcí a záseků. Zkrátka tuto hru si oblíbí všichni příznivci skákaček.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

PavelH

PavelH | 10.05.20 v 08:07

Pěkná hra

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 15.06.17 v 15:58

tak jo hurá na to


galerie

Gray and Green Gray and Green Gray and Green Gray and Green

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce