recenze

Timber Story

Timber Story

Skvělá návykovka pro milovníky jednoduchých hříček. Vyzkoušejte si život dřevorubce od kácení stromů a dopravu nasekaného dřeva až po stavbu budov. Jednoduchá a svižná hříčka, která je složena z jednotlivých miniher.
Příběh našeho dřevorubce začíná v lese, kde se snaží nasekat co největší množství dřeva, které se bude zpracovávat dál. Tato první složka představuje variaci na populárního Timbermana. Během časového limitu sekáte vlevo nebo vpravo a vyhýbáte se větvím, které se s každým seknutím přibližují.
Následuje odvoz dřeva na stavbu. V jednoduché hříčce ovládáte autíčko a kroužíte po okruhu. Na vyznačených bodech naberete a vyložíte dřevo a čím déle na okruhu zůstanete, tím více dřeva získáte do třetí fáze stavby. Rychlost vozu se však neustále zvyšuje, takže nevybočit mimo trať je stále obtížnější.
A jste u samotné stavby. Tato minihra představuje jakousi spojovačku objektů, kdy se snažíte posunem předmětu po hrací ploše spojovat dvojice stejného typu. Jejich spojením vznikne vyšší celek a ten lze zase spojit jen s tím stejného řádu. Musíte tak zapojit mozek a přemýšlet, kam a co posunout, abyste si nezablokovali všechna políčka. Tímto způsobem pak naplňujete ukazatel dané budovy a stavíte městečko.
Hra, která by se dala jednoduše shrnout do spojení "těžba-transport-stavba", je velice zábavná a všechny tři složky jsou propojeny. Abyste se například mohli pustit do stavby, musíte mít dostatek přivezených klád a nasekáno dost dřeva. Hezkou odpočinkovou zábavu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Janička1

Janička1 | 23.01.15 v 08:06

vypadá to dost komplikovaně


galerie

Timber Story Timber Story Timber Story