recenze

Motocross Meltdown

Motocross Meltdown

Připravte se na pořádnou motocrossovou jízdu! Závoďte v různých disciplínách, získávejte peníze na upgrade a porazte všechny protivníky. Parádní grafika, slušná hratelnost, zábava na dlouhou dobu.
Ocitáte se ve světě motocrossu, a jestli chcete něco dokázat, budete muset mít maximálně našlapanou motorku a rychlé reflexy. Před sebou máte pět skupin, do kterých se postupně musíte probojovat. Každá z nich obsahuje několik herních módů - denní mise, žebříček, exhibice a příběh. Vždy se v případě vítězství těšte na zkušenosti a peníze na upgrade vaší motorky nebo triků.
Závody v sobě mixují jak podmínku dojet první, tak předvádění triků, ale herní styl se nemění. V průběhu jízdy musíte přesně a včas stisknout tlačítko, později o úspěchu rozhoduje opravdu jeden nebo dva špatné dotyky. To platí i pro PvP zónu.
Počet jízd je omezen energií, ale její doplňování zase není tak hrozné. Za vítězství v PvP závodech získáváte boosty a body do žebříčku turnaje. Všechno je navíc ve skvělé grafice. Obtížnost přiměřeně stoupá a už první „tier“ vám dá zabrat. Nákup motorek a triků je samozřejmostí. Zabiják času, pokud vám nevadí mačkat jeden čudlík.


Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Motocross Meltdown Motocross Meltdown Motocross Meltdown Motocross Meltdown